09.11.15 | Φοιτητικό Εκπαιδευτικό Πακέτο

09.11.15 | Φοιτητικό Εκπαιδευτικό Πακέτο

Category : Γενικά

Το πακέτο δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη των φοιτητών που σπουδάζουν στην Λήμνο σχετικά με την πιστοποίησή τους σε απαραίτητα, για την μεταπτυχιακή τους σταδιοδρομία, εφόδια όπως η κατοχή αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών σε πληροφορική και αγγλικά. Το κέντρο μας το οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον φοιτητικό κόσμο της Λήμνου δημιούργησε ένα ευέλικτο εκπαιδευτικό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει:


Εκμάθηση Πληροφορικής

Διάρκεια:

28 ώρες δια ζώσης. Οι εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν σε μάθημα με εκπαιδευτή σε αίθουσα υλοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό  ασκήσεων διαβαθμισμένης κλίμακας δυσκολίας στις ενότητες: Διαδίκτυο, Επεξεργασία Κειμένου και Υπολογιστικά Φύλλα. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται στο κέντρο για εξάσκηση σε διαδραστικά συστήματα που διαθέτει η σχολή για απεριόριστο χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Πιστοποίηση:

Ο εκπαιδευόμενος έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα πιστοποιητικά: Vellum Diploma in IΤ Skills και International Diploma in IT Skills. Σημειώνεται ότι και τα δύο πιστοποιητικά είναι ισάξια και πλήρως αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ και το ελληνικό δημόσιο.

Εξετάσεις:

Με το τέλος των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος καλείται να συμμετάσχει σε on-line εξετάσεις που διενεργούνται στις δομές μας ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Οι εξετάσεις διαρκούν τρεις ώρες (μια για κάθε ενότητα) και τα αποτελέσματα είναι γνωστά άμεσα, ακριβώς μετά το τέλος των εξετάσεων.


Εκμάθηση Αγγλικών

Διάρκεια:

50 ώρες δια ζώσης: Οι εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν σε μάθημα με εκπαιδεύτρια στο οποίο εξασκούνται κυρίως σε γραμματική, έκθεση, προφορικά. Τα τμήματα είναι ολιγομελή. Με το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος είναι σε θέση να δώσει εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού Τ.Ι.Ε (Test of Interactive English) για τα επίπεδα B2,C1 και C2.  Για να συμμετέχει κάποιος στο τμήμα θα πρέπει να κατέχει βασικές γνώσεις αγγλικών. Με βάσει το τεστ κατάταξης το οποίο και συμπληρώνει πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο εκπαιδευτής κρίνει αν ο υποψήφιος είναι σε θέση να συμμετέχει στο τμήμα προετοιμασίας για την απόκτηση του πιστοποιητικού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ομοιογένεια του τμήματος σχετικά με το εκπαιδευτικό επίπεδο όσων το απαρτίζουν.

Πιστοποίηση:

Το πιστοποιητικό Τ.Ι.Ε. είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και το ελληνικό δημόσιο για τα επίπεδα Lower(B2), Advanced(C1) και Proficiency(C2)

Εξετάσεις:

Με το τέλος των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος καλείται να συμμετάσχει σε εξετάσεις που διενεργούνται στις δομές μας ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Ο εκπαιδευόμενος εξετάζεται σε προφορικά και έκθεση (μισή και μία ώρα αντίστοιχα). Τα αποτελέσματα εκδίδονται μετά από περίπου ένα με ενάμιση μήνα.


Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να συμπληρώσετε την  αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ.


Ιούνιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930