Είπαν για μας

Ψάρρας Χρυσόστομος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου

“To Computing Cert προσφέρει πολλά στην εκπαίδευση στη Λήμνο. Ο επαγγελματισμός και η σωστή και υπεύθυνη διαχείριση πολλών προγραμμάτων κατάρτισης ωφέλησε και οφέλη επαγγελματίες, εργαζόμενους αλλά και ανέργους. Ο Αντώνης και η Έλλη, με ωριμότητα αλλά και όραμα έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη την προτίμηση και την αναγνώριση. Εύχομαι δύναμη στη συνέχεια, γνωρίζοντας ότι έχετε πολλά να προσφέρετε στη κοινωνία του νησιού μας.”

 

Τάκης Νίκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vellum Global Educational Services

“Από το 2012 έχουμε στην οικογένεια της Vellum ένα νέο σημείο αναφοράς στο πανέμορφο νησί της Λήμνου. Έναν αξιόλογο συνεργάτη, έναν έντιμο επιχειρηματία, έναν υποστηρικτή της δια βίου μάθησης με νέες ιδέες και ζήλο για την εκπαιδευτική αναβάθμιση του τόπου του. Να τα εκατοστίσεις Αντώνη για να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη αυτή η συνεργασία.”

 

Ιωάννης Τσιάλτας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΦΕΤ

“Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την διοικητική υποστήριξη που παρείχατε στον ΕΦΕΤ για την διεξαγωγή εξετάσεων χειριστών τροφίμων επιπέδου 1 στη Λήμνο. Η δωρεάν διάθεση αιθουσών και η γραμματειακή υποστήριξη του εξεταστή του ΕΦΕΤ, βοήθησε στο να εξεταστούν επιτυχώς και χωρίς προβλήματα οι καταρτισθέντες χειριστές τροφίμων της νήσου Λήμνου.” Απόσπασμα ευχαριστήριας επιστολής  (05.01.2015)

 

Σουγλάνης Μιλτιάδης, Εκπαιδευτής Ενηλίκων – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

“Μια δομή σχεδιασμένη από νέους ανθρώπους για νέους ανθρώπους, με όρεξη και δύναμη να κατακτήσουν την αγορά εργασίας. ¨όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον που πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μια σωστή κατάρτιση και εκπαίδευση στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων.”

 

Χατζηστεφάνου Νικολέττα, Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών και μέλος του Δ.Σ. του QLS

“Ο κ. Αντώνης Μακρής είναι ένα πολύ ικανό μέλος του Δικτύου QLS με ιδιαίτερες γνώσεις στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Είναι  χαρά μας να συνεργαζόμαστε μαζί του.”

 

Παπαφίλη Γεωργία, Ωφελούμενη Προγράμματος Κατάρτισης Ανέργων

“Η εμπειρία των αξιόλογων επαγγελματιών του Computing Cert δημιουργεί τα σωστά εφόδια για την επαγγελματική σταδιοδρομία για όλους του νέους που διεκδικούν μια θέση στην αγορά εργασίας. Έτσι και εγώ χάρη στην επαγγελματικότητα και τις γνώσεις τους κατάφερα να παραμείνω στην θέση εργασίας που τοποθετήθηκα απλά και μόνο γιατί η επιτυχία είναι ο στόχος και η δυνατότητα αυτών των ανθρώπων.”