Ισπανικά

 

Τα Iσπανικά ή Kαστιλιάνικα είναι η επίσημη γλώσσα της Ισπανίας, και 19 χωρών της Λατινικής Αμερικής καθώς και της Ισημερινής Γουινέας. Είναι μία από τις λατινογενείς γλώσσες όπως τα Ιταλικά, τα Γαλλικά, τα Πορτογαλικά, τα Καταλανικά τα Ρουμανικά και άλλες.

Πρόκειται για την 3η ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο μετά τα Κινέζικα και τα Αγγλικά, την δεύτερη σε επίπεδο διεθνούς επικοινωνίας και την τρίτη χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο διαδίκτυο. Σήμερα πάνω από 500 εκατ. άνθρωποι μιλούν ισπανικά στις 4 ηπείρους.

Μαθαίνοντας την Ισπανική γλώσσα, εκτός από ένα σημαντικό εφόδιο που προσφέρει η γνώση μια τόσο διαδεδομένης ξένης γλώσσας,  ο μαθητής έρχεται σε επαφή με την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Τα κείμενα, οι μουσικές και οι αφηγήσεις τον “ταξιδεύουν” σε 21 χώρες του κόσμου.

Η γλώσσα γίνεται το όχημα που μας μεταφέρει στην χώρα της siesta, του  flamenco και του Don Quijote, μας φέρνει σε επαφή με τις ισπανικές γεύσεις του jamón και της sangría, τα αρώματα και τα χρώματα των Ανδαλουσιανών κήπων αλλά και τους ήχους του Αργεντίνικου τάνγο, και τους ρυθμούς της Κούβας.

Με αυτόν τον τρόπο η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται μια γοητευτική εμπειρία που μας φέρνει κοντά στον συναρπαστικό κόσμο της Ισπανικής και Λατινοαμερικάνικης κουλτούρας.

Γνωρίζοντας Ισπανικά και Αγγλικά μπορείς να συνεννοηθείς με … το μισό πλανήτη!

Χώρες που μιλούν ισπανικά.

 

Το κέντρο μας σε συνεργασία με έμπειρη καθηγήτρια ισπανικών παραδίδει μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες στη Λήμνο έως και την απόκτηση του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας!

Καλέστε το 2254020141 και μάθετε πως θα εγγραφείτε σε ένα από τα επόμενα τμήματα ή συμπληρώστε στείλτε μας ηλεκτρονική αίτηση εδώ.


Ενδιαφέρομαι!