Αγγλικά

Ποιοτική εκμάθηση αγγλικών με την εγγύηση του QLS

 


qlsH Computing Cert είναι αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το Υπουργείο Παιδείας
. Για το λόγω αυτό και πάντα με προσανατολισμό την υψηλή ποιότητα στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών το Κέντρο μας έχει αναπτύξει αποκλειστική συνεργασία για την Λήμνο με το δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS.

H εκμάθηση Ξένων Γλωσσών αλλάζει εποχή. Η ανάγκη για ποιοτική εκπαίδευση, σε τιμές προσαρμοσμένες στις συνθήκες της σημερινής εποχής είναι πλέον απαιτούμενη από όλους. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ως φορείς εκπαίδευσης, πρέπει και οφείλουν να εναρμονιστούν με τις Ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις και απαιτήσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λειτουργεί και δραστηριοποιείται το Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS. To QLS: Quality in Language Services, προσδιορίζει την ποιότητα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση:

  • Ποιότητα στη λειτουργία ενός Κέντρου Ξένων Γλωσσών.
  • Ποιότητα στο επίπεδο των γνώσεων που προσφέρει στους μαθητές του.
  • Ποιότητα στο σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στους γονείς που το εμπιστεύονται.

 To QLS είναι ένα από τα σημαντικότερα δίκτυα κέντρων ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενα κέντρα σε κάθε μεγάλη πόλη σε όλη την επικράτεια. Η συμμετοχή μας στο δίκτυο εξασφαλίζει την υψηλού επιπέδου παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσα από συγκεκριμένα πρότυπα λειτουργίας τα οποία έχει αναπτύξει το δίκτυο για τα κέντρα του και εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία. Η συνεχής αξιολόγηση, κατάρτιση και ενημέρωση που παρέχει το δίκτυο αποτελεί εφαλτήριο πρωτοπορίας για το κέντρο μας με στόχο την ποιοτική εκπαίδευση ξένων γλωσσών στους κατοίκους της Λήμνου.

TIEΣτα ίδια πλαίσια το κέντρο μας συνεργάζεται με τον φορέα εξετάσεων Αγγλικών, T.I.E. (Test of Interactive English), εξετάσεις του εν λόγω φορέα διενεργούνται στο Κέντρο μας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο με εκπληκτικά αποτελέσματα, αφού τα συνεχείς καλά αποτελέσματα των εκπαιδευομένων μας, διατηρούν  τα επίπεδα επιτυχίας σε πολύ ψηλά (πάνω από 95%). Επιπλέον οι εκπαιδευτές του Κέντρου μας έχουν επιλεγεί με υψηλά standards (εμπειρία, σπουδές κ.α) που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία και πρόοδο των εκπαιδευομένων έως τις εξετάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πότε ξεκινάει το επόμενα τμήμα αγγλικών ώστε να ενταχθείτε σε αυτό και να μάθετε αγγλικά, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά μα πάνω από όλα, πραγματικά.

Διδάσκουμε ξένες γλώσσες με τον τρόπο που το κάθε παιδί μαθαίνει … γιατί αυτός είναι ο καλύτερος!

Ως μέλος του QLS, το ισχυρότερο δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, που αριθμεί μόνο 25 μέλη αλλά πάνω από 5000 μαθητές, εισάγουμε την νέα εποχή στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών, από φέτος και στη Λήμνο.

 Πλέον κάθε μαθητής μαθαίνει με τον ξεχωριστό τρόπο που του ταιριάζει.

 Με τη χρήση του ψυχομετρικού εργαλείου QLS Learning Profile,  εντοπίζουμε το μαθησιακό προφίλ κάθε μαθητή και τον βοηθάμε να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δεξιότητές του. Έτσι μια φαινομενική αδυναμία του μαθητή πολλές φορές αποδεικνύεται ως η μεγαλύτερη δύναμή του.

 Οι δασκάλες μας έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση σε Αθήνα και Θεσ/νίκη για να λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο.


Ενδιαφέρομαι!