Γερμανικά

Γιατί γερμανικά;

Τα γερμανικά είναι  πλέον η 2η ξένη γλώσσα που μαθαίνουν οι Έλληνες ενώ αποτελεί την δεύτερη πολυπληθέστερη γλώσσα στην Ευρώπη με 96 εκατομμύρια χρήστες (μετά τα ρωσικά). Κύριος λόγος για αυτό είναι ότι η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στην Ευρώπη και προσελκύει εργαζόμενους από όλο τον  κόσμο για να εργαστούν και να ζήσουν στη χώρα αυτή.  Επίσης τα γερμανικά ομιλούνται από άλλες 5 χώρες στην Ευρώπη πέραν της Γερμανίας. Από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα η ζήτηση της γλώσσας αυτής αυξήθηκε κατακόρυφα. Για το λόγο αυτό και εμείς, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες σας , προσφέρουμε στους μαθητές της Λήμνου την δυνατότητα να μάθουν σωστά γερμανικά και να πιστοποιήσουν της γνώσεις τους σε ένα από τα τρία αναγνωρισμένα πιστοποιητικά (ÖSD – ΚΠγ – Goethe).

Η καλύτερη επιλογή!

Για να το πετύχουμε αυτό φροντίσαμε και συνεργαζόμαστε με τον πιο έμπειρο εκπαιδευτή γερμανικών στη Λήμνο, τον κο Κώστα Κωνσταντόπουλο ο οποίος διδάσκει εδώ και χρόνια στο Μούδρο και για πρώτη φορά ξεκινάει μαθήματα και στη Μύρινα. Η διοικητική μας εμπειρία σε όλων των ειδών τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, πέραν των τυπικών βαθμίδων εκπαίδευσης αλλά και μεγάλη εμπειρία του εκπαιδευτή μας,  αποτελεί εφαλτήριο  και εγγύηση για να προσφέρουμε στους μαθητές μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας και πιστεύουμε ότι αποτελούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή κυρίως γιατί προσφέρουμε:

  • Σταθερό πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή πρόοδος για τον μαθητή.
  • Χαμηλό κόστος διδάκτρων με εκπτωτικά πακέτα για : αδέλφια, μακροχρόνια άνεργους και στρατιωτικούς.
  • Ειδικές προσφορές για μαθητές που παρακολουθούν παράλληλα κάποιο άλλο πρόγραμμα στο κέντρο μας.
  • Οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας.
  • Εκμάθηση με την χρήση Η/Υ.

 Τα προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στο κέντρο μας είναι τα εξής:

α/α Πρόγραμμα Μαθήματα/ Εβδομάδα Διάρκεια Μαθήματος (σε λεπτά) Ηλικιακό Εύρος μαθητών Σειρά βιβλίων / Εκδότης Επίπεδο

(Α1-Β2)

1 Kinderkurs 1 50΄ 8-9 Χωρίς βιβλία
2 Klasse 1 2 50΄ 10-11 Planet 1 /Hueber A1
3 Klasse 2 2 50΄ 11-12 Planet 1 -2/Hueber A2
4 Klasse 3 3 50΄ 12-13 Planet 2/Hueber B1
5 Klasse 4 3 50΄ 13-14 Planet 2/Hueber/Projekt 1 B1/B2J
6 Klasse 5 3 50΄ 14-15 Projekt 1 -2 B2
7 Erwachsene (ενήλικες) 3 50΄ 18+ Themen 1 A1/A2

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά με την γραμματεία μας στο 2254020141 ή να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Ενδιαφέρομαι!